ons team

Alexander B├╝gel

Alexander is de oprichter en eigenaar van de stichting waar Meerpeen Theater onder valt. Hij is onderdeel van het creatieve team en is daarnaast o.a. verantwoordelijk voor de (geluids)techniek.

Michelle de Jong

Michelle is onderdeel van het creatieve team, solist in de theaterproducties en concerten en coacht daarnaast ook de talenten van onze Talent Academy.

Onze vrijwilligers

Naast Alexander en Michelle wordt Meerpeen Theater gesteund door een team aan enthousiaste vrijwilligers. Lees hier meer over dit leuke team.

onze activiteiten

Eigen producties

Vanuit Meerpeen Theater zetten we eigen theaterproducties en concerten op de planken waarbij we iedere keer de lat een stukje hoger leggen en onszelf blijven uitdagen om mooie producties op hoog niveau neer te zetten.

Externe producties

Naast onze eigen theaterproducties & concerten begeleiden we ook andere voorstellingen. We kunnen o.a. ondersteunen in het maakproces, het verzorgen van geluid, foto- en videografie en kaartverkoop en controle.

Talent Academy

Naast onze producties vinden we het ontzettend leuk om jong zang- en musicaltalent te helpen. Jong talent verdient de juiste begeleiding en een podium om op te schitteren en om ze dat te kunnen bieden hebben we de Talent Academy opgericht.